Lovestock
Voor duurzame dagbesteding
 

Locatie

Help je mee met onze nieuwe plek? 

Yes! We hebben een nieuwe locatie gevonden! Een prachtige plek vrij tussen de weilanden, maar toch centraal gelegen aan het begin van Stiphout. Er zijn veel mogelijkheden, zoals een grote creatieve ruimte en een goed uitgeruste werkplaats. Ook een mooi aangelegde moestuin en een professionele keuken om de oogst in te verwerken kunnen we daar realiseren op het ruime perceel. We kunnen nog wel wat hulp gebruiken. Bekijk het filmpje om te zien wat we zoeken.

Ik wil helpen!
Ons nieuwe pandOnze huidige locatie


We zijn in 2022 verhuisd naar onze huidige plek, die we zelf helemaal opgeknapt hebben. Het is oude boerderij waar veel aan gedaan moest worden, maar wij hebben dat als een uitdaging gezien en alles zo duurzaam mogelijk gedaan. Het is erg leuk om daar met mensen samen iets moois van te maken. Zo hebben we onze creatieve ruimte helemaal ingericht met meubels en accessoires die anders weggegooid zouden worden. Er staan nog een aantal items die we met de dagbesteding kunnen gaan upgraden tot prachtige pronkstukken. Ook de ruimte waar nu het kantoor is, hebben we helemaal opgeknapt. Weer door alleen maar gebruik te maken van restmateriaal, tot de verf en de vloerbedekking aan toe.


Verder kunnen we terecht in de oude boerenkeuken om oogst te verwerken of andere lekkernijen te maken. En als we in de moestuin aan het werk zijn, kijken we heel ver uit over de velden. Als je van dieren houdt, dan word je hier vast ook blij van, want behalve eendjes en kippen lopen er hier ook honden en katten rond die graag geaaid worden.