Lovestock
Voor duurzame dagbesteding
 

Zorgen voor mensen

Bij LoveStock zijn we ervan overtuigd dat met je handen bezig zijn helpt om uit je hoofd te komen. Als je last hebt van depressie, PTSS, burn-out, persoonlijkheidsproblematiek, angst of andere kopzorgen, dan bieden wij een persoonlijke en warme daginvulling met alle ruimte en aandacht voor jezelf.


Behalve dat het lekker met je handen bezig zijn vaak helpt, is contact met anderen die je begrijpen ook een hele steun. Iemand die met vergelijkbare dingen zit, heeft vaak aan een half woord genoeg. En als je een keer niet met iemand wil praten, dan is dat ook oké.


Daarbij zijn de dingen die we doen of maken ook altijd goed voor andere mensen of de aarde. Hierdoor ga je je beter over jezelf voelen. LoveStock geeft je dag weer wat structuur en biedt een stressvrije omgeving waar je graag naartoe wil gaan.


Zorgen voor aarde

Behalve mensen vinden we de aarde net zo belangrijk. Als je om je heen kijkt, zie je effecten van klimaatverandering en menselijk handelen, zoals het afnemen van biodiversiteit, een onvruchtbare bodem en de vervuiling door plastic. Ook zie je dat de aarde steeds meer moeite heeft om de enorme hoeveelheid water te verwerken die soms naar beneden valt. Kortom, de aarde raakt uitgeput, net als de mens. Bij LoveStock willen we daar graag iets aan doen. Daarom gebruiken we liever geen plastic, streven we naar 100% no waste, leggen we meer CO2 vast dan dat we uitstoten en gaan we (voedsel)verspilling tegen. Alles wat we doen is duurzaam en klimaatvriendelijk (: