LoveStock

Een ecologische zorgboerderij voor duurzame dagbesteding

Wat we willen

Met LoveStock willen we een plek maken waar iedereen zich prettig en welkom voelt. Waar ruimte is voor jezelf. Waar je kunt ademen. Waar je weer verbinding kunt krijgen, met jezelf, met anderen en met de aarde. We willen een stressvrije omgeving maken waar de druk volledig is afgehaald en waar je weer bij kunt komen. Een plek waar je herkenning en steun vindt en opgeladen weggaat. Die je houvast biedt, een zinvolle daginvulling, een reden om uit bed te komen.

We willen een plek die ook goed is voor de aarde. Een plek waar we meer CO2 vastleggen dan we gebruiken, waar geen plastic is en waar we streven naar 100% no waste. We willen de biodiversiteit vergroten, zodat we natuurlijk plaagbeheer hebben en we geen bestrijdingsmiddelen hoeven te gebruiken. Door gebruik te maken van natuurlijke processen, kan de bodem veel meer water opvangen en spoelt niet alle vruchtbare grond weg met een regenbui. We maken gebruik van kringlopen, zodat we zo weinig mogelijk weg hoeven te gooien en er geen (voedsel)verspilling is.

We willen laten zien dat iedereen iets kan doen om de aarde een handje te helpen. Het hoeft niet allemaal heel groot te zijn, maar het kan ook juist klein beginnen, in een andere manier van denken. Als we allemaal een beetje doen, doen we bij elkaar heel veel.